SEED 25. születésnap

SEED 25. születésnap25 év a kisvállalkozók szolgálatában

Februárban ünnepelte fennállásának negyed évszázados jubileumát a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány

2015 február 25-én ünnepelték a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány alapításának 25. évfordulóját. A zártkörű születésnapi rendezvényre a Nemzetgazdasági Minisztérium Pénztártermében került sor, amely méltó helyszínéül szolgált a negyedszázados szervezet tevékenységének bemutatására, sikereinek felidézésére.

A hivatalos születésnapi rendezvényt az ünnepség házigazdája, dr. Soltész Anikó, a kuratórium elnöke nyitotta meg. Köszöntő beszédet mondott Glattfelder Béla, gazdaságszabályozásért felelős államtitkár, majd Lakatosné Lukács Zsuzsanna, mint a WES (European Network to Promote Women’s Entrepreneurship) magyarországi követe személyes hangvételű összefoglalója következett. A legnagyobb érdeklődés azonban Balázs Tibornak, a SEED ügyvezető igazgatójának látványos prezentációval illusztrált előadását kísérte, aki az alapítvány kiemelkedő munkáját, az 1990-től napjainkig tartó negyed évszázadban elért eredményeiket mutatta be. Mint minden születésnapon, itt is tortával köszöntötték az ünnepeltet, a hivatalos rendezvényt állófogadás zárta.

Nem szokványos azonban, hogy egy születésnapon a vendégeket ajándékozzák meg: minden résztvevő egy kis öntözőkannát, benne pedig elültetendő magokat kapott – egy kis kertészkedési tanácsadással. Mi már elültettük a magokat – 25 év múlva megnézzük, hová fejlődtünk! 🙂

A születésnapi rendezvény este a Helloanyuban folytatódott egy kötetlen, beszélgetős parti keretében.

Büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehettünk a SEED Alapítvány rendezvényének, és hogy az általunk tervezett grafikákat (az alapítvány új arculatát, a jeles esemény meghívóját, plakátját, roll-upját, az új, reszponzív weboldalt) széles körben megismerhették/megismerhetik az érdeklődők.

Boldog születésnapot, SEED! 🙂

HA TETSZETT A CIKKÜNK, OSZD MEG A BARÁTAIDDAL, ÉS LÁTOGASD MEG A LOGO2GO FACEBOOK-OLDALÁT IS!

Hozzászólás