Vizes logók

Idei első blogbejegyzésünk egy újabb logóválogatás: a vízöntő havában vajon találhatnánk-e aktuálisabb témát, mint a víz?

abstract-art-clear-304784

Arra gondoltunk, hogy összegyűjtünk néhány olyan logót, ami szorosan kötődik a vízhez. Ezen belül is két fő téma köré csoportosítottuk őket: az egyik az ásványvíz és természetes forrásvíz, a másik pedig a gyógyvíz (például a termál- és gyógyfürdők).
Persze vannak átfedések, hiszen a gyógyvíz sok esetben nemcsak fürdőzésre alkalmas, hanem közvetlen fogyasztásra is – mi viszont most elsősorban ezeknek a vizeknek a logóit szeretnénk nektek bemutatni.

Palackozott vizek logói

Az emberi szervezet kb. 60%-a víz, ezért is különösen fontos a folyamatos és rendszeres folyadék-utánpótlás. Ha palackozott vizet fogyasztunk, választásunkat befolyásolhatja az adott termék ásványianyag-összetétele, illetve a csomagolása és az ára is.
Mi azonban most teljesen más szempontból gyűjtöttünk össze a hazánkban kapható ásványvizekből néhányat: a logójukat vettük szemügyre. Pontosabban, hogy milyen grafikai és tipográfiai megoldásokat alkalmaznak az egyes márkák annak érdekében, hogy a fogyasztók fejébe minél jobban „beivódjék” a kedvelt vizük neve.

Az alábbi logók a logo2go csapatának szakmai véleménye alapján megállják a helyüket a mai modern, vizuális világban:

 

Az alábbi logók felett – véleményünk szerint – már kissé eljárt az idő…

Gyógyfürdők logói

A fürdőkultúra egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen Magyarország területén nagyon sok helyen tör a felszínre magas ásványianyag-tartalmú gyógyvíz, amit elsősorban a gyógyításban használnak, de egyre több helyen élményfürdő is a vendégek rendelkezésére áll.
Összeállításunkban most megnézhetitek néhány gyógyfürdő logóját, amelyek az ország különböző pontjain találhatóak.

Ezek a logók a logo2go csapatának szakmai véleménye szerint megállják a helyüket a mai modern, vizuális világban:

 

A Galerius Fürdő logóját kedves olvasónk, Botka Zsuzsi javaslatára tettük közzé, szakmai értékelésünk alapján pedig a minőségi logók csoportjába került.
Köszönjük szépen mindenkinek, aki aktívan követi a blogunkat! 😉
Továbbra is várjuk hozzászólásaitokat, észrevételeiteket.

Az alábbi logók – véleményünk szerint – megértek arra, hogy modernizálják őket:

 

A fenti logókat nézegetve az biztosan mindenkinek feltűnik, hogy a grafikai megoldások tekintetében „azért a víz az úr”. 😉

Ha van olyan palackozott víz vagy gyógyfürdő, aminek a logóját nem találod meg itt, szívesen vesszük, ha elküldöd a nevét vagy ha van róla fotód, annak még jobban örülnénk. Szívesen közzétesszük, hogy minél teljesebb legyen a „vizes” gyűjtemény. 🙂

 

Kiemelt fotó: http://www.pexels.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s