A 25 éves SEED-nek is Új Arcot adtunk! :-)

SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány

A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány idén lett 25 éves!

A jeles évforduló alkalomból a teljes arculatváltás mellett döntöttek, és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az új dizájn megtervezésére a renographic csapatát kérték fel.

A SEED Alapítvány küldetése a fenntartható gazdaság és az esélyegyenlőség előmozdítása az etikus, tudatos és hatékony vállalkozói magatartás népszerűsítésén és fejlesztésén keresztül – mely az új logóban és az összes elkészült arculati elemben megjelenik.
A 25 évvel ezelőtti logóban egy kis csíra szimbolizálta a kezdeteket. A következő logóban már megjelent a levélminta, ami a növekedésre utal. 2015-re pedig egy egész fa fejlődött ki az 1990-ben elültetett magokból. Az új logó és az egész arculat a természetesség jegyeit hordozza, a zöld és a földszínek használata, a méhsejtek és a fa, illetve levélminta
visszatérő motívumok. Felfrissítettük többek között a SEED tematikus programjainak logóit, elkészült az új, reszponzív weboldaluk, és a 25. születésnapi rendezvényükre is megtervezhettük az esemény elektronikus és nyomtatott meghívóját, plakátját, roll-upját, facebook-felületét.

A SEED Alapítvány két legfőbb célja a magyarországi vállalkozói kultúra fejlesztése, a vállalkozók szakmai ismereteinek bővítése, a kisvállalkozások versenyképességének növelése, illetve a hátrányos helyzetű és kisebbségi csoportok gazdasági szerepvállalásának segítése.

A renographic csapatának is szívügye a kezdő vállalkozók támogatása, azok arculatának megtervezése a logótól a weboldalig, a névjegytől a katalógusig. Ha kezdő vállalkozó vagy, és szeretnél profi segítséget az induláshoz, keress bennünket bizalommal!

Egy gondolat “A 25 éves SEED-nek is Új Arcot adtunk! :-)” bejegyzéshez

Hozzászólás