Ez a hajó elment…

Ez a hajó elment

Talán még emlékeztek rá, hogy májusban beharangoztuk a blogunk költözését! Akkor még úgy nézett ki a dolog, hogy valóban, tényleg, hamarosan, most már biztosan KÖLTÖZÜNK!

Az egész úgy kezdődött, hogy kinéztünk egy fantasztikusan szép kis öblöt egy lakatlan szigeten és elhatároztuk, hogy ott fogjuk megvalósítani az álmainkat.

Mindent megterveztünk és el is kezdtük a munkát: lefoglalóztuk a telket, megterveztük a házikót, ahová költözni szeretnénk és ahol fogadni tudjuk majd a vendégeinket (a megrendelőinket és a látogatóinkat – többek között benneteket is, kedves blogolvasók), majd megbíztunk egy szakembert, hogy építse fel nekünk ezt a házat. Szépen haladt is a munkálatokkal, és bár sok, nem várt tényező késleltette a kivitelezést, májusban már úgy láttuk, hogy hamarosan tető alá kerül az új lakhelyünk. A szakembert ugyan folyamatosan noszogatni kellett, hogy adja át a kulcsot, mert szeretnénk megnézni, milyen is lesz a mi kis házikónk, de ő csak húzta az időt. Néhány fotót azért küldött arról, hol tart a munkákkal, de személyesen nem láthattuk. Július végén aztán béreltünk egy kis hajót, ami átvitt bennünket a szigetre, de az úton hatalmas viharba kerültünk, és mielőtt partot érhettünk volna, egy villám a szemünk láttára csapott bele a házikónkba – teljesen tönkretette azt. Gyakorlatilag a földdel tette egyenlővé az általunk várva-várt kis lakóhelyet, amit az utolsó szegletig gondosan megterveztünk…

Pedig már annyi minden készen volt: minden helyiség ki volt festve, megterveztük a bútorokat a szobákba, és összecsomagoltuk az összes holminkat (többek között az eddigi blogbejegyzéseinket), hogy átköltözhessünk a szép, tágas, „tengerre néző”, új helyre, ahol extra szolgáltatásokat és különleges kiszolgálást ígértek nekünk… A kivitelező azonban hanyag munkát végzett, nem szerelte fel időben a villámhárítót, aminek következtében bennünket beláthatatlan kár ért. Kártérítést azonban nem volt hajlandó fizetni, mondván, hogy ő csak az elvégzett munkája erejéig vállal felelősséget. Felszólításunkra ugyan visszaadta az előleget, amit korábban fizettünk neki, de ezzel a házikónk sajnos elveszett.

A hajóval vissza tudtunk ugyan menni a szárazföldre, de nagyon sokat szomorkodtunk a történtek miatt. Elveszítettük a szinte kész házunkat és majdnem a hitünket is, hogy nekünk valaha tengerpartra néző kis házunk legyen azon a szigeten. És bár vannak még szakemberek, akik újra felépíthetnék a házunkat, sokáig az volt az érzésünk, hogy „ez a hajó elment”… Csak a szép, új házikó tervei maradtak meg épségben.

Hosszas keresgélés után aztán találtunk egy új szakembert, aki vállalta, hogy a lakatlan szigeten, a mi kis öblünkben újra felépíti a házikónkat. Azt kértük tőle, hogy a munkát kezdje a villámhárító felállításával, nehogy még egyszer ilyen tragédia érjen bennünket.

A következő hónapok nagyon sok munkával fognak telni, de bízunk benne, hogy 2016. év elején egy nagy nyitóbuli keretében benneteket is boldogan köszönthetünk majd a házavatónkon. 🙂

Addig is olvassátok a blogbejegyzéseinket, szóljatok hozzá, osszátok meg az ismerőseitekkel, és kövessetek bennünket a facebookon is, nehogy lemaradjatok arról, ha majd végre megnyílik a logo2go webáruház kapuja.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s